معرفی وبلاگ
امام علی (ع): هر چيز داراي سيماست ، سيمای دين شما نماز است.( بحار الانوار، ج ,82 ص 227 )
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1183810
تعداد نوشته ها : 703
تعداد نظرات : 69
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

به رغم شیطنت های برخی از بدخواهان و عوامل مشکوک داخلی و خارجی و پیش بینی های بسیاری از تحلیلگران، انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با آرامش کامل و در عین حال باشکوه و عظمتی وصف ناپذیر و با نتایجی نه چندان دور از انتظار، در حالی به پایان رسید که بیگانگان از این استقبال پرشور، به شگفتی یاد کرده و برخی از آنان تمام تلاش خود را بکار بردند تا با اتکاء به اقدامات مذبوحانه عده ای جاهل و خائن خود فروخته برای ایجاد اغتشاش و تشنج آفرینی جدید، شیرینی این پیروزی بزرگ را به کام ملت مسلمان و غیرتمند ایران تلخ کنند.
اگرچه دوست و دشمن از این رویداد تاریخی اظهار شگفتی نمودند، اما این حضور برای مردم ما فقط انجام وظیفه وتکرار تاریخ بشمار می رفت، چرا که مردم مسلمان و متعهد ایران اسلامی بارها ثابت کرده اند که همواره پشتیبان و حامی انقلاب و نظام اسلامی بوده و هرگاه از سوی دشمن احساس خطر کنند، آماده اند تا به دور از هرگونه شائبه سیاسی، فکری، فرهنگی و مذهبی و یا نگرش های قومی و طایفه ای ، بطور یکپارچه در کنار یکدیگر قرار گرفته و باتمام توان از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع نمایند. از همین روست که حضور امت حزب الله در صحنه های مختلف انقلاب، از جمله انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را می توان به یکی از ماندگارترین حماسه های مردمی و سرشار از پیام هایی دانست که بعنوان یک نیروی بازدارنده فوق العاده قوی، به راحتی توانسته است برتری قدرت نرم انقلاب اسلامی در مصاف با انواع توطئه های دشمنان را به تصویر کشیده و شکست ناپذیری آن را بار دیگر اثبات کنند.

برخی از این پیام ها عبارتند از:
1 - برخلاف تبلیغ دشمنان، مقبولیت نظام و ولایت پذیری و دین باوری مردم و همچنین نقش رهبری در اداره حکومت و روشنگری جامعه و جلوگیری از انحرافات و همچنین برخورد منطقی و در عین حال قاطعانه با جریانات تشنج آفرین و تفرقه انگیز را می توان نشانه ظرفیتهای برتر نظام اسلامی در مدیریت امور جامعه با اتکاء به مردم، معرفی نمود.
2 - این انتخابات با ترجمان مجدد و ارائه مفهومی روشن از کارآمدی نظام مردم سالاری دینی، ثابت کرد که بر خلاف بسیاری از کشورهای جهان، مردم ایران به معنای واقعی کلمه در اداره امور کشور خود مشارکت دارند.
3 - تاکید مردم بر ادای تکلیف و وظیفه و آگاهی آنان از نقش و اثر این مشارکت نیز، بیانگر بیداری و هوشیاری بیش از پیش مردم ایران در برخورد با مسائل داخلی و اوضاع بین المللی محسوب می شود.
4 - هوشیاری و عدم تأثیرپذیری افکار عمومی مردم از بازی های سیاسی و القائات کاذبی که از داخل و خارج، ذهن و فکر آنان را نشانه رفته و تمام تلاش خود را برای ایجاد جو یاس و نا امیدی بکار گرفته بودند، از دیگر پیام های انتخابات دهم به شمار می رود.
5 - پایبندی و اصرار جامعه بر احیاء، حفظ و ترویج ارزش های اسلامی، انقلابی و فرهنگی و نیز تاکید آنها بر ضرورت پایبندی آحاد جامعه و مسئولین نظام به اصول و ارزشهای انقلاب و زنده نگه داشتن گفتمان و راه و منش حضرت امام(ره)، پیام دیگری است که در جریان انتخابات دهم به خوبی بیان شد.
6 - در جریان این انتخابات مردم ثابت کردند، که اقتدار، سربلندی و عزت ایران و اسلام در راس امور قرار داشته و برای مسلمان ایرانی، این نکته بیش از هر چیز دیگری حائز اهمیت و اولویت است.
7 - در این انتخاب مردم با اتکاء به رهنمودهای رهبر و مقتدای خود، ساده زیستی و پرهیز از اشرافیگری، خدمت صادقانه، سخت کوشی، مردمی بودن، شجاعت و ایستادگی در برابر زیاده خواهی استکبار و عدم غربزدگی و پرهیز از خود باختگی و موضع ضعف و انفعال در برابر دشمن را مهمترین شاخصه های مسئول خدمتگذار معرفی و ترجیح حاکمیت گفتمان عدالت محوری، و عزم و اراده ملی برای مقابله با فساد اداری، رانت خواری وتبعیض را مورد تاکید مجدد قرار دادند.
8 - مردم در این انتخابات با لمس و درک آثار کوتاه مدت و بلند مدت سازندگی، به درست بودن راه پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور در امور مختلف علمی، اقتصادی، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی صحه گذاشته و ثابت کردند که تشنه عدالت، صداقت و نیازمند خدمت هستند و هرکس را که در این راه گام بردارد تا آخرین لحظه و در سخت ترین شرایط حمایت خواهند کرد.
9 - در این انتخابات مردم نشان دادند که از سیاست بازی ، گروه گرایی و فعالیت های حزبی نامعقول و همچنین پرداختن به مسائل حاشیه ای و شعارگرایی های پوچ و بیهوده باندها و جریانات سیاسی بیزارند و به هیچ وجه حاضر نیستند بار دیگر کشور را اسیر بحرانها و تشنج های سیاسی و منافع حزبی و خواسته های شخصی عده ای معلوم الحال نمایند.
10 - استفاده از شیوه های نوین اطلاع رسانی و باصطلاح دموکراتیک و تأثیر آن در جلب مشارکت عمومی برای حضور در عرصه انتخابات نیز از دیگر دستاوردهایی به شمار می رود که بار دیگر حقانیت و در عین حال صداقت و مردمی بودن نظام اسلامی را به اثبات رساند.
11- صرفنظر از اقدامات مذبوحانه برخی از عوامل خود فروخته پس از اعلام نتایج، استفاده هواداران از روش هایی کاملا منطقی و معقول و عاری از برخوردهای غیر اخلاقی در حمایت از کاندیدای مورد نظر، حاکی از شور و شعور بالا و قدرت درک مردم در برخورد با مسائل سیاسی در مقایسه با نظامهای غربی و شرقی بوده و تصویری فوق دمکراسی را از مردم ایران بعنوان الگویی مترقی و از نظام اسلامی بعنوان حکومتی مردم سالار، به نمایش گذاشت.
12 - بدیهی است در این میان، تضارب آراء و بیان مستقیم دیدگاه های کاندیداها از رسانه ملی و مطبوعات، نه تنها در شناخت مردم نسبت به نامزدهای انتخاباتی کمک شایانی نموده و نقش رسانه ها در این مهم را بخوبی آشکار ساخت، بلکه قطعا این رویکرد در انتقال تجارب و احتمالا بیان نیازها و نکته های مغفول و بعضا مشکلات پنهان پیش روی دولت به مسئولین دستگاههای اجرایی نیز، نقش مؤثری داشته است.
در نهایت اینکه، نتایج این انتخابات یکبار دیگر نشان داد که این انقلاب همچنان از عنایت الهی و توجهات خاصه حضرت ولی عصر(عج) و حمایت قاطع مردم برخوردار و در سایه این توجهات هرگز آسیب نخواهد دید و در عین حال بدیهی است که شرایط جدید مسئولیت دولت دهم را در راستای تحقق انتظارات بحق مردم این سرزمین، بیش از پیش سنگین کرده است.
نویسنده:احمدرضا هدایتی

منبع: راسخون

انتخابات در نظام جمهوری اسلامی به معنای واقعی مردمی است. مردم نه تنها در انتخابات مشارکت کرده و حماسه می‌آفریند، و سرنوشت خود را تعیین می کنند. بلکه با مشارکت در امور اجرا و نظارت نیز آراء خود را صیانت می‌نمایند. در این نوشتار با استناد به قانون انتخابات و تجارب گذشته دلایل عدم امکان تقلب در انتخابات بیان خواهد شد.
1ـ نظام مقدس جمهوری اسلامی، 29 انتخابات بر گزار کرده که، مجری آن وزارت کشور بوده است، در دوم خرداد علی‌رغم اینکه عوامل وزارت کشور در از جریانی راست بودند و نامزد جناح مقابل رأی آورده(آقای خاتمی) ـ در انتخابات ‌سوم تیر84 نیز رغم اینکه عوامل وزارت کشور از جریان دوم‌ خرداد بودند. آقای احمدی نژاد اصول‌گرا رأی آورد. این نتیجه در انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره‌های مختلف و شوراها نیز تکرار شد. بی شک در انتخابات دهمین دوره نیز، فردی پیروز شد که مردم انتخاب کردند.

2ـ در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، ساز وکار اجرا و نظارت طوری طراحی شده است که مردم عادی (معمولا معلمان یا کارمندان) نقش اصلی اجرایی را بر عهده دارند. به عنوان مثال در ماده 38 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری آمده است، «بلا فاصله پس از صدور دستور شروع انتخابات ظرف سه روز هیأت اجرایی انتخابات شهرستان به ریاست‌ فرماندار، عضویت رئیس ثبت احوال و دادستان یا نماینده وی و هشت نفر از معتمدین که توسط افراد معتمدین انتخابات خواهند شد. تشکیل می‌گردد.
هیأت اجرایی، بر اساس ماده 47، پنج نفر از معتمدین محل را به عنوان اعضای شعب ثبت‌نام و اخذرأی انتخاب می‌نماید. این هیأت کار اخذ رأی و شمارش آراء بر اساس شرح وظایف قانون انجام می دهند. همانطور که روشن است از شروع تا پایان معتمدین مردم انتخاباب را برگزار می‌کنند.
3ـ در خصوص نظارت، شورای نگهبان برای نظارت بر انتخابات، از بین نیروی متدین و معتمدین محل افرادی را به عنوان هیأت نظارت و ناظرین شعب اخذ رأی تعیین می‌کند، که بر کار مجریان با سازو کار قانونی نظارت دقیق ‌می‌کنند. به عنوان مثال در ماده 4 قانون نظارت شورای نگهبان بر انتخابات جمهوری اسلامی ایران مصوب سال 64 آمده است، «هیأت مرکزی نظارت، بر کلیه مراحل انتخابات وجریانهای انتخاباتی واقدامات وزارت‌کشور و هیأتهای اجرایی که در انتخابات مؤثر است و آنچه مربوط به صحت انتخابات می‌شود نظارت خواهد کرد».

4ـ بر اساس ماده واحده مصوب 72.5.30 قانون حضور نمایندگان نامزدهای ریاست‌جمهوری «در شعب اخذ رأی، هر یک از نامزدهای ریاست‌جمهوری به تنهایی و یا چند نامزد مشترکاً می‌تواند در هر یک از شعب اخذ رأی، اماکن استقرار دستگاه شمارشگر رایانه ای آراء وهیأتهای اجرایی شهرستانها در بخش‌ها یک نفر نماینده داشته باشد. حضور نمایندگان هر یک از نامزدها در شعب اخذ رأی تا پایان اخذ رأی و شمارش و تنظیم صورتجلسات بلا مانع است. ممانعت از حضور نمایندگان نامزدها ممنوع و جرم محسوب میگردد».
برای آقای موسوی در تهران 3800 نفر و در سطح کشور 50.000 نفر به عنوان ناظر معرفی و کارت دریافت کرده‌ بودند، تا آخرین لحظه تنظیم صورتجلسه صندوق‌ها در شعب حضور داشته‌اند. نه تنها هیچکدام از نمایندگان آقای موسوی در حین رای گیری و بعد از شمارش آراء به فرایند کار اعتراضی نکردند، بلکه باحضور در هنگام تنظیم صورتجلسه و مصاحبه‌های مختلف فرایند کار را تایید کردند. بعلاوه خود مردم بعنوان ناظر واقعی فرایند رای‌گیری را دقیق نظارت می‌کردند و رای خود را به صندوق می‌ریختند.
5- در تبصره 1 ماده 80 آمده است " کسانی که از نحوه برگزاری انتخابات شکایت داشته باشند، می‌توانند ظرف سه روز از تاریخ اخذ رای شکایت مستند خود را به ناظرین شورای نگهبان یا دبیرخانه این شورا تسلیم کنند".
طبیعی است بر اساس مفاد قانون شکایات باید مستند و مشخص باشد که مربوط به چه حوزه‌ای انتخابی یا کدام شعب اخذ است ونوع تخلف چیست؟ طرح مباحث کلی که آقای موسوی در نامه خود به شورای نگهبان آورده، نمی‌تواند مصداق شکایت مذکور در قانون باشد..
6- بررسی فرم 22 و نحوه تکمیل آن
فرم 22 صورتجلسه نتیجه اخذ رای و قرائت و شمارش آرای شعبه اخذ رای است، در این فرم دقیقاً جزئیات شمارش آراء ثبت می‌شود:
1) تعرفه‌های مصرف شده به دقت شمارش شده و در جدولی به شرح زیر تنظیم شود.
1/1- تعداد تعرفه برگ‌های رای تحویل شده به شعبه
2/1- تعداد تعرفه‌های مصرف شده
3/1- تعداد برگ‌های رای داخل صندوق
4/1- تعداد برگ‌های زاید به تعداد تعرفه‌های مصرف شده
2) آرای باطله در جداول شماره 4 الی 9 ثبت می‌شود.
3) سپس برگ‌های رای صحیح حاوی اسامی نامزدها در جدول 10 ثبت می‌شود.
4) نهایتاً نتایج بر اساس تعرفه‌ها وشماره سریال آنها چندین بار شمارش وکنترل میشود ودر 5 نسخه صورتجلسه تنظیم خواهد شد. هیأت اجرایی‌، هیأت نظارت، نمایندگان ناظرین به طور زنده و فعال بر شمارش صندوق نظارت واقعی دارند، در عین حال پس از شمارش، تنظیم صورتجلسه و صندوق مهر وموم شده و جمع‌بندی نتایج انجام می‌گردد.
کسانیکه این روند محکم ومنطقی را نفی می‌کنند.یا ازفرایند انتخابات بی‌اطلاع هستند و یا انگیزه سیاسی و انتخاباتی دارند.
قانونگذار راه‌کارهای مختلفی پیش‌بینی کرده است که سلامت انتخابات را تضمین خواهد کرد.
آقای موسوی یا هر کاندیداهای دیگر به جای تحریک افکار عمومی و ایجاد بستر اغتشاش بهتر است از مسیر قانونی شکایت خود را دنبال کنند و بی جهت هزینه برای نظام و خودشان ایجاد نکنند.
امروز از رفتار آشوب‌گران و ناآرامی در کشور بیش از همه دشمنان نظام و ملت ایران خوشحال هستند، امیدواریم آقای موسوی و کسانیکه دل به این نظام دارند، به این مهم توجه کنند. افراد دلسوز نظام باید صف خود را از آشوبگران و کانون فتنه جدا کنند، با روشی منطقی و قانونی اعتراضات خود را پیگیری کنند.

تهیه کننده : دکتر لطف‌الله فروزنده

منبع: سایت راسخون

نیروی انتظامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی نادیده گرفتن هشدارهای ارائه شده از سوی مسئولان کشوری و فرماندهان نیروی انتظامی ، روز گذشته 457 نفر از کسانی که اقدام به ایجاد ناامنی، درگیری مستقیم با پلیس و بر هم زدن نظم عمومی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نیروی انتظامی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که روز گذشته (شنبه) در حالی که انتظار می رفت با توجه به جدا شدن صف معترضان نسبت به نتایج آرای انتخابات از اغتشاشگران، دیگر شاهد بروز وارد اغتشاش در سطح شهر تهران نباشیم اما گروهی از اخلالگران فرصت طلب دست به آشوب های خیابانی زدند که سرآغاز آن ساعت 16 همین روز و در حوالی میدان انقلاب بود.

در این اطلاعیه آمده است: این افراد با بر هم زدن نظم و امنیت عمومی فضای جامعه نسبت به تخریب اموال عمومی، ایجاد مزاحمت برای مردم، آتش زدن خودروها و موتورسیکلت های مردم، شکستن شیشه های بانک ها و مغازه ها اقدام کردند که پیدایش این امر باعث شد تا مردم نیز در حمایت از پلیس و مقابله با آشوبگران وارد عمل شوند.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده: در این میان آشوب طلبان که متوجه مقابله مردم و پلیس با خود شده بودند، با ایجاد تغییر و جابجایی موضع خود سعی کردند تا نقاط دیگر شهر را متاثر از این درگیری و آشوب طلبی کنند. بطوری که گزارشهای ارسالی حکایت از کشیده شدن دامنه این اغتشاشگری ها و فروکش کردن آنها در نقاط مختلف داشت.

نقاطی چون حوالی کوی دانشگاه تهران، تقاطع خیابان فاطمی و خیابان منتهی به کوی، برخی از خیابان های فرعی در ضلع غربی بزرگراه شهید چمران و ضلع شرقی منطقه کوی دانشگاه، میدان آزادی، میدان صادقیه، خیابان ستارخان، خیابان باقرخان، خیابان جیحون، خیابان آذربایجان ، کوی نصر و پونگ محل هایی بودند که اغتشاشگران پس از روبه رو شدن با مردم و پلیس در آنها تجمع کرده و دست به اقدامات جامعه ستیز می زدند.

در نتیجه این جامعه ستیزی، یک بانک به آتش کشیده شد، به سه دستگاه اتوبوس شرکت واحد خسارت کلی وارد شد، مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان آتش زده شد که بر اثر آن چند تن از شهروندان مصدوم شدند، یک دستگاه خودروی نیسان به آتش کشیده شد، به خودروهای پارک شده مردم در کنار خیابان ها خسارت وارد آمد، به مترو ایستگاه دانشگاه صنعتی شریف ، تعدادی کیوسک تلفن، سطل های زبانه و تابلوهای راهنمایی و رانندگی خسارت وارد شد و ...

در چنین شرایطی مردم که از اغتشاش و آشوب اخلالگران به ستوه آمده و مال و جان خود را در معرض خطر می دیدند و متحمل خسارات زیادی شده بودند به کمک پلیس در نقاط مختلف شتافته و در دستگیری آشوب طلبان نقش مهمی ایفا کردند. به طوری که در یک اقدام قابل ذکر در هماهنگی مردم و پلیس 12 نفر از عاملان آتش سوزی مسجد لولاگر دستگیر شدند.

به آتش کشیدن یک مسجد اقدامی است که حتی کافران هم از آن ابا دارند ولی به این اغتشاشگران چه عنوانی را می توان اطلاق کرد؟

به هر روی چند ساعت همراهی مردم و پلیس برای فرونشاندن آشوب ها، آخر شبی آرام را نصیب تهران کرد اما این آرامی هزینه هایی در برداشت؛ 40 مامور پلیس مجروح شدند، به 34 مکان دولتی آسیب رسید، 3 اتوبوس شرکت واحد و 4 خودروی شخصی به آتش کشیده شد و ...

این اطلاعیه در پایان می افزاید:در پایان 457 نفر از کسانی که اقدام به ایجاد ناامنی، درگیری مستقیم با پلیس و بر هم زدن نظم عمومی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

نکته جالب توجه در رابطه با حوادث پیش آمده در روز گذشته (شنبه) همراهی و همدلی مردم با پلیس در جلوگیری از اقدامات تخریب گرایانه بود. ضمن اینکه به تاکید سردار رادان جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور، در این روز برای فرونشاندن آشوب ایجاد شده، پلیس از سلاح  گرم در مقابل آشوبگران استفاده نکرد که این خود نمره مثبت دیگری در کارنامه مردمی پلیس به شمار می آید.

منبع: مهر نیوز

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در اطلاعیه ای حمایت قاطعانه خود را از رهنمودهای گرانقدر رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه تهران اعلام داشت و همگان را به حفظ وحدت و قانون گرایی و پرهیز از هرگونه حرکتی که منجر به تنش و سوء استفاده دشمنان گردد دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، متن این اطلاعیه به امضای آیت الله محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به این شرح است : بیانات بلند و وحدت آفرین رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه‌های نماز جمعه تهران باردیگر بارقه‌های امید و همدلی و بیداری را در جامعه اسلامی پدیدار نموده و بخوبی نمایانگر نقش بی‌بدیل رهبری و ولایت فقیه در راهگشایی و هدایت امت اسلامی در مراحل حساس انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی گردید. 

تجلیل از حماسه پرشور مردم در انتخابات و تاکید بر این نکته که حضور مردم حاکی از تجدید عهد با آرمان های امام خمینی (قدس سره) و حمایت از نظام مقدس جمهوری است و تاکید بر قانون‌گرایی و پی‌گیری امور از مجاری قانونی در کشور و پرهیز از هرگونه تشنج و التهاب آفرینی و حرکاتی که منجر به طمع دشمنان قسم خورده اسلام وانقلاب گردد و همچنین افشاء توطئه اخلال‌گران و تشنج آفرینانی که قصد آسیب به مردم و نظام اسلامی را دارند از جمله نکات گرانقدری بود که در فرمایشات معظم له بر آن تصریح شده بود.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن سپاس به پیشگاه الهی نسبت به نعمت ولایت و رهبری و تأکید بر لزوم اطاعت از رهنمودها و فصل الخطاب بیانات معظم له، حمایت قاطعانه خود را از رهنمودهای گرانقدر ایشان اعلام داشته همگان را به حفظ وحدت و قانون گرایی و پرهیز از هرگونه حرکتی که منجر به تنش و سوء استفاده دشمنان گردد دعوت می نماید.

منبع: مهر نیوز

شبکه های مهم خبری منطقه و جهان به ویژه الجزیره و العربیه و بی بی سی با قطع برنامه های عادی خود بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در خطبه های نماز جمعه را به طور مستقیم پخش کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، برخی شبکه های منطقه ای و بین المللی مانند الجزیره، الجزیره مباشر، العربیه ، بی بی سی عربی و انگلیسی ، المنار و ای ان بی لبنان با قطع برنامه های عادی خود به پخش مستقیم و کامل سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه پرداختند.

این شبکه ها علاوه بر پخش مستقیم، جملاتی را از زبان رهبر انقلاب به صورت خبری فوری منعکس می کردند.

شبکه های خبری مهم دیگر نیز بخشهای زیادی از سخنان معظم له را پخش کردند .

آیت الله خامنه ای در خطبه های نماز جمعه امروز که با حضور بسیار گسترده و پرشور قشرهای مختلف مردم در دانشگاه تهران و خیابانهای اطراف برگزار شد ؛ بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی ملی برای خنثی کردن توطئه های دشمنان قسم خورده انقلاب تاکید کردند.
منبع: مهر نیوز

X