معرفی وبلاگ
امام علی (ع): هر چيز داراي سيماست ، سيمای دين شما نماز است.( بحار الانوار، ج ,82 ص 227 )
دسته
گنجینه ی دوستان
همسنگران
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1123935
تعداد نوشته ها : 703
تعداد نظرات : 69
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

امروزه تشک خواب یکی از مهمترین عوامل موثر در آسایش و راحتی مردم در نقاط مختلف جهان است.

شرکت های بزرگ با تجهیزات به روز در این امر به رقابت و تولید محصولات مختلف پرداخته اند

شرکت تشک رویال معتبر ترین مارک تشک در کشور ایران در نخستین جایگاه این صنعت در کشور همواره محصولات باکیفیت را با کمک مهندسین عالی رتبه ایرانی و تکنولوژی روز دنیا تولید و عرضه می نماید

بهترین مارک تشک در کشور و حتی در منطقه آسیا برند رویال می باشد

محصولات متنوع همچون تشک طبی – تشک طبی فنری – باکس و تجهیزات هتلی و خوابگاهی و کالای خواب از دستاورد های شرکت تشک رویال اصل می باشد.

 

آشنایی با محصولات شرکت تشک رویال

تشک طبی رویال

 

تشک طبی رویال  مدل الترا (رویال4) از ساختاری 100% طبی  تولید شده است.

این محصول  از نوعی فوم تزریقی سرد تولید میشود که دارای دانسیته بالا بوده و طول عمر زیادی دارد

از این نوع فوم در ساخت صندلی ماشین های لوکس استفاده میشود
این محصول داری تحمل وزن بالا می باشد و بسیار مناسب افراد دارای مشکلات حاد در ناحیه کمر و ستون فقرات میباشد  دیسک کمر و گودی کمر و مشکلات حاد ارتوپدی می باشد
مواد مصرفی الیاف های مدل الترا مطابق استاندارد های جهانی می باشد و ما بهداشت محیط خواب شما مشتریان ارجمند را تظمین میکنیم برای خرید این محصول میتوانید از لینک زیر اقدام نمایید

 

تشک طبی فنری رویال

 

محصولات طبی فنری رویال در مدل های پاکت اسپرینگ رویال 1 ( تشک فنر منفصل ) تشک طبی فنری رویال 2 و تشک طبی فنری رویال 3 و تشک طبی فنری رویال 5 در سراسر کشور قابل تهیه می باشد

در زمان خرید دقت نمایید محصول اصلی را با توجه به شرایط فیزیکی بدن و سن و وزن خود خریداری نمایید

اطلاعت بیشتر در مورد این محصولات را از سایت تشک رویال به لینک زیر بدست آورید

 

 

با توجه به سوء استفاده عده ای سود جو و متقلب از برند تشک رویال دقت کنید محصولات تشک رویال اصل را فقط از نمایندگیهای معتبر و یا از طریق سایت های اصلی شرکت به شرح داده شده در این مطلب خریداری نمایید.

دسته ها :

تالار پذیرایی یاران محمد (ص) با ظرفیت 350 نفر، در دیزاین جدید ، دارای سالن های مبله و با کیفیت غذای عالی و در بهترین منطقه تهرانپارس ( فلکه اول ) واقع شده است ..

این تالارعروسی با سابقه بیش از 25 سال خدمات در بخش مراسم و جشن های عقد و عروسی ، جشن های تولد ، مناسبتهای مذهبی و اعیاد ، مجالس ختم و سالگردهای غم و عزاداری و نیز مراسم گردهمایی و همایش در خدمت شما عزیزان خواهد بود .

از ویژگی های خاص این تالار تشریفاتی می توان به دارا بودن سالن های بزرگ و 350 نفره برای آقایان و بانوان در طبقات مجزا ، سالن های عقد اختصاصی و با ظرفیت 100 نفره ، سالن های مجالس با ظرفیت های محدود در طبقات فوقانی و نیز پارکینگ و فضای پارک مناسب در محدوده ساختمان تالار اشاره کرد .

کیفیت ، پرسنل مجرب ، سرویس دهی مناسب همراه با قیمت مناسب .

با ما برای همیشه در یاد ها و خاطره ها جاودان باشید .

آدرس وب سایت تالار پذیرایی محمد

http://www.yaranmohamad.com

شماره تماس مدیریت تالار :

آقای فیضی / 09123374108

دسته ها :

با توجه به گسترش مخاطبان فارسی زبان در شبکه های اجتماعی مختلف؛ فارسی مچ نیز به عنوان نخستین رسانه خبری تخصصی مسابقات برای تعامل بیشتر با مخاطبان خود در شبکه اجتماعی تلگرام حضور پیدا کرد.

مزایای عضویت در کانال:

1- دریافت لحظه ای و آنلاین مسابقات
2- دریافت مسابقات ثبت شده در سایت
3- دریافت مسابقات ویژه کانال
4- مشاهده برندگان و جزئیات مسابقات
5- برگزاری مسابقات ویژه اعضای کانال
6- خودتون عضو شوید و ببینید.

  عضویت در کانال تلگرام فارسی مچ 

همراهانهمیشگی فارسی مچ لطف نمایید علاوه بر اینکه خود عضو این کانال می شوید آن را به دوستان خود نیز معرفی و در گروه هایی که عضو می باشید نشر دهید.

—-----------------------------------—

با عضویت در کانال تلگرام فارسی مچ می توانید در جریان لحظه ای

 مسابقات وبلاگ نویسی

 مسابقات ادبی

 مسابقات هنری

 مسابقات مقاله نویسی

 مسابقات کتابخوانی

 مسابقات اینترنتی

مسابقات طراحی پوستر

 مسابقات پیامکی

 مسابقات عکاسی

 مسابقات فیلم سازی

 مسابقات شعر

 مسابقات داستان نویسی

 مسابقات مذهبی

و ... قرار بگیرید.

—-----------------------------------—
با دعوت از دوستانتان، فرصت شرکت در مسابقات مختلف را به آنها هدیه کنید.
  مسابقات، انتقادات و پیشنهادات خودتان را ، به @fmadmin ارسال کنید.

—-----------------------------------—

اگر سوالی، انتقادی، پیشنهادی دارید می توانید در نظرات مطرح نمایید تا در اسرع وقت پاسخ آن را دریافت نمایید.

دسته ها :

بیت هفته

هر بار سخن گفته، یک مشت عسل گفته!   با قافیه «وعده»، بسیار غزل گفته!
گفته که گرانی نیست، گفتند رئیست کو؟! گفته است که پرسیدم بقال محل گفته!

محمدحسین روانبخش

مناظره نامه

برخلاف آنچه که این روزها به گوش می رسد بحثها و مناظره های انتخاباتی تنها مربوط به دوره ما نیست و حتی در دوران گذشته هم این رسم سیاسی به همین شدت و حدت برقرار بوده. با دقت بیشتر در اشعار خواجه شیراز و بررسی برخی آمارها واسناد تازه رو شده مشخص گردیده که در آن دوره، حافظ هم مناظره ای با شاه شجاع انجام داده است. متاسفانه در حال حاظر اتهام ها و بر چسبهایی که شاه شجاع به حافظ زده موجود نیست اما از روی جوابهای حافظ می توان به حدود این مباحث پی برد که در ادامه برخی از آنها جهت تنویر افکار عمومی منتشر و تفسیر می شود:

هر که شد محرم دل در حرم یار بماند         وانکه این کار ندانست در انکار بماند
تفسیر: گویا حافظ در جواب شاه شجاع که اسرار دل و دولت و غیره را یک جا فاش کرد این بیت را سرود و بلافاصله از مجری برنامه پرسید: چه قدر دیگه وقت دارم؟

آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند      آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
تفسیر: عده ای از نسخه شناسان معاصر معتقدند درنسخ اصلی در این بیت حافظ  به جای کلمه خاک از آمار استفاده کرده بوده و از رقیب که به نگاهی، نمودارهای افقی و عمودی را به سقف می چسباند، درخواست کرده به رخ زرد و بی حال شاعر هم نگاهی بیندازد!
توئی که بر سر خوبان کشوری چو تاج             سزد اگر همه دلبران دهندت باج
تفسیر: به ظن قوی حافظ در پایان مناظره مقهور قدرت سخن وری و استدلال و آمارها و نمودارهای حریف شده و خطاب به نامبرده این بیت را سروده و رفته دنبال ارائه توضیحات لازم به عیالش درباره برخی موارد افشا شده درباره خودش!  
علی زراندوز
منبع: گل آقا

دسته ها :

میرحسین موسوی در مناظره با محسن رضایی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: همانطور که در زمان جنگ از نیروهای مختلف استفاده می‌کردم ، باز هم حتی از کسانی که مخالف بنده رأی داده باشند نیز می‌توانم استفاده کنم.

 

به گزارش خبرنگار مهر، میرحسین موسوی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در مناظره پنجشنبه شب خود با محسن رضایی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت : با اصل 44 موافق هستم اما اعتقاد دارم که این کار به صرف شعاری و گفتن اینکه این کار را انجام می‌دهیم صورت نمی‌گیرد. و

ی افزود: باید برای انجام این کار یک سازماندهی قوی وجود داشته باشد و برای اجرای این کار نیازمند یک نهادسازی و عزم قوی و زمان‌بندی هستیم و گرنه ما چشم باز می‌کنیم و می‌بینیم که 30 سال دیگر هم گذشته‌ است و ما هنوز مشغول خصوصی‌سازی و اجرای اصل 44 هستیم و مشاهده می‌کنیم که هیچکدام محقق نشده است و یا بیراهه‌هایی که امروز اتفاق افتاده است وجود دارد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در ادامه اظهار داشت: کنکاش در این خصوص که بنده به این موضوع چگونه نگاه می‌کنم مسئله اول ما نیست و حرف ما این است که شما اصل 44 را چگونه می‌خواهید اجرا کنید تا در یک زمان معین این مسئله به انتهای خود برسد و اثرگذار باشد و جهت‌گیری‌ها در آن اعم از اینکه بخش خصوصی یا بخش تعاونی در چه وضعیتی قرار دارند، مسئله حل شده باشد و اگر شما نسبت آن را با سهام عدالت و چیزهای دیگر توضیح دهید ما خوشحال می‌شویم.

موسوی در خصوص صندوق توسعه ملی نیز گفت : علت اینکه گفتم در خصوص نفت اختلاف داریم به موضوعی بازمی‌گردم که در صحبت شما و آقای کروبی بحث همان 70 هزار تومان و امثال اینها است و احساس کردم در اینجا هم مطرح است.

وی افزود: صندوق توسعه ملی تا آنجایی که من می‌دانم تکامل‌ یافته حساب ذخیره ارزی است و هدف آن تبدیل دارایی‌های زیرزمینی به ثروت‌های روی زمین نیست و ضربه‌گیر نوسانات غیبت نفت نیز برای کشور است و این دو با هم تفاوت دارند و اگر آن صحبتی که من از شما شنیدم درست باشد و بخواهیم آن‌طور در نظر بگیریم که همه سهام‌داران آن صندوق هستند و براساس آن سهام چیزی پرداخت می‌شود، این موضوع به طرح تحول اقتصادی و چیزهایی از این قبیل بازمی‌گردد که اگر قرار باشد من در مورد آنها بحث کنم، بحث خواهم کرد و بنده با آن مسئله موافق نیستیم چرا که قطعاً به ضرر قشرهای مستضعف کشور ما است.

 این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد: این طرح نمی‌تواند کمک کند که ما از پول نفت برای ایجاد یکسری سرمایه‌ها در جهت آینده استفاده کنیم که به نفع اشتغال دائم و به سود قشرهای مستضعف و همه ملت ما باشد.

موسوی با اشاره به تجدیدنظر در مدل اداری گفت: بنده تجدیدنظر در مدل اداری را صرف این نمی‌دانم که به وضعیت موجود نقد داریم و بنده هم اصطلاح تغییر کامیونی مدیران را مطرح کردم و باورم این است که چنین چیزی هم شد که هرکس می‌آمد و یک لایه نازک از مدیریت را عوض می‌کرد اما در دولت جدید از بالا تا پایین حتی کسی که چای می‌آورد نیز عوض شد و این کشور را دچار مشکل می‌کند.

وی افزود: بنده مطرح کردم که در رابطه با آینده و در مورد هیئت دولت همانطور که در زمان جنگ از نیروهای مختلف استفاده می‌کردم و باز هم حتی از کسانی که مخالف بنده رأی داده باشند نیز می‌توانم استفاده کنم به شرط آنکه آن فرد شایستگی کامل را برای اداره شایستگی کامل را برای کار داشته باشد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم همچنین اظهار داشت: در مورد خود کشور یکی از مسائلی که باید تکلیفش روشن شود و پیش از آنکه ما چیزی جدیدی بیاوریم که نمی‌توانیم آن را به تصویب مجلس برسانیم، اصل شوراها است و ما نزدیک 7 اصل شورایی داریم که به ما امکانات وسیعی می‌دهد که فراتر از مسائلی در دایره‌های اقتصادی و منطقه‌های اقتصادی‌ است چرا که این شوراها می‌توانند وظایف فرهنگی، آموزش، امنیت و سلامت نقش‌های وسیعی را برعهده بگیرد ضمن اینکه بسیاری از مسائل اقتصادی محلی و استانی و چند استانی را می‌تواند با هم داشته باشند و امکانی را فراهم آورند که با استفاده از نیروهای محلی مدیریت تربیت شود و در بخش ملی به کارآمدی کل نظام کمک کند.

موسوی با بیان اینکه در اول انقلاب مسئله شوراها تا اندازه زیادی مورد بحث بود، گفت: این اصول امروز مغفول گذاشته شده است و 2 مرتبه راجع ‌به این شوراها با یک اختیاراتی قانون تصویب شده اما متأسفانه کاهش پیدا کرده و آخر آن نیز این است که شوراها حداکثر می‌توانند شهرداری‌ها را اداره کنند و بنده یکی از برنامه‌های من استفاده از این شوراها با تمام توان و ظرفیتی که دارند است.

وی افزود : مشکلی که بنده در قدم اول با آن مواجه خواهم شد این است که چگونه وظایفی که وزارتخانه‌های مختلف عادت کردند که در خود جمع کنند از آنها جدا کنم و به این شوراها بدهم تا این کار را انجام دهند که یکی از مهمترین مسائل است اما معتقدم که این کار انجام شدنی است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد: بنده در کنار این 7 آیتمی که برای برنامه‌های اقتصادی خود مطرح کرده‌ام این است که برخی از استانهای ما مانند شمال غربی که تبریز نیز وسط آن است یک زمانی از نظر اقتصادی نقش بسیار عظیمی در سطح کشور داشته است یعنی ما منطقه‌هایی داشته‌ایم که به دلیل برخورداری از یکسری امتیازات می‌توانستند نقشی ملی داشته باشند و ما اگر به این سمت برویم که 7 الی 8 ناحیه اقتصادی در که در حاشیه‌های کشور است مجموعه‌هایی را تنظیم کنیم که تمام زیرساخت‌ها و پروژه‌های ریز ما در قالب یک پروژه بسیار عظیم که طرح اصلی را تشکیل می‌دهد قرار دهیم.

موسوی ادامه داد: ما در کشورهای شمال شرق از یک طرف با برخی از کشورهای آزاد شده پس از فروپاشی شوروری روبرو هستیم و از یک طرف با ترکیه همسایه هستیم که به اروپا وصل است و به عنوان بازار 950 میلیون نفری و با دهها میلیارد یورو گردش اقتصادی است که از این مزیت به عنوان یک اقتصاد زیرزمینی استفاده می‌کنیم و یقیناً تحولی که می‌توانیم در این منطقه داشته باشیم به طور حتم به سایر نقاط کشور هم سرایت می‌کند.

وی افزود: ما اگر بخواهیم تکان بخوریم و مثل برخی کشورها که بالای 10 درصد رشد را دارند بدنبال یک تپه‌های عظیم با دامنه‌های عظیم باشیم که پروژه‌های خرد ما در آنجا قرار بگیرد و بنده به دنبال چنین طرحهای هستم و 5 طرح در رابطه با این مسئله در ذهن من است و در کنار این 7 سیاست اصلی که به آن اشاره کردم مهار تورم است.

محسن رضایی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در بخش دیگری از این مناظره با اشاره به سیاست‌های اصل 44 گفت: کاملاً روشن است که ما باید یکسری اقدامات را فراهم و آن را اجرایی کنیم که مثال آن محیط کسب و کار است.

وی افزود: محیط کسب کار ایران عقب است و این یعنی سرمایه‌گذاران چه داخلی و چه خارجی در این محیط احساس امنیت نمی‌کنند و من اولین کاری که انجام می‌دهم فراهم کردن امنیت است و خودم تضمین‌کننده سرمایه‌گذاری‌ها خواهم بود و حداقل تا مدتهای مدیدی به طور جدی این مسئله را پیگیری خواهم کرد و حتی من بازدهی سرمایه‌گذاری خارجی را تضمین می‌کنم و حتی سرمایه‌گذاران داخلی را نیز که دچار نوساناتی فراوانی هستند را هم تضمین می‌کنم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در ادامه اظهار داشت : در زمانی که رکود بوجود می‌آید من به کمک سرمایه‌گذاران داخلی خواهم شتافت و بنگاه‌های که امروز موفق بوده‌اند و یک سابقه طولانی و خوب دارند را شناسایی خواهم کرد و بنگاههای که در بازارهای بین‌المللی حضور فعالی داشته‌اند را مشخص می‌کنم و بنابراین با الزاماتی که ما در اقتصاد فراهم می‌کنیم اصل 44 را عملیاتی می‌کنیم و بازار پول و بورس، بیمه‌ها و در حقیقت بسترهای لازمی که باید سیاست‌های اصل 44 در آن صورت بگیرد تحقق پیدا می‌کند و بخش مهمی خوشبختانه در قانون سیاست‌های اصل 44 که در مجلس تصویب شده است بخش‌های خیلی خوبی در آن دیده شده است و من آن قانون را کاملاً عملیاتی می‌کنم.

رضایی افزود: در قانون سیاست‌های اصل 44 شورای رقابتی بوجود آمده و من آن را می‌دانم و خود من در نوشتن آن نقش داشتم و آن را جدی خواهم گرفت و سهل‌انگاری نخواهم کرد.

وی در خصوص صندوق توسعه ملی نیز گفت: صندوق توسعه ملی که شما گفتید بیشتر وظیفه‌اش فراهم کردن پس‌انداز برای سرمایه‌گذاری است یعنی یک بخشی از پول نفت در آنجا می‌رود و پشتوانه‌ای برای سرمایه‌گذاری می‌شود و ما آمده‌ایم استفاده دوم را کرده‌ایم و گفته‌ایم که پول نفت را نفروشیم تا با ورودش به جیب مردم تبدیل به تورم شود تا دوباره از جیب‌شان خارج شود بلکه ما می‌گویم این پول نفت وارد صندوق شود و تبدیل به کالا و سرمایه‌گذاری شود و از آن طرف که وارد بازار شود سهام این صندوق دست مردم باشد و این سهام، سهامی صندوقی است که کارش سرمایه‌گذاری است و لذا این مشکلاتی که ما در بحث یارانه‌ای داریم که برخی کاندیداها می‌گویند ما دیگر آن مشکل را با این روش نخواهیم داشت.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در پاسخ به سخن میرحسین موسوی در خصوص نواحی اقتصادی گفت: نهادهای اقتصادی که شما گفتید خوب است اما از فدرال اقتصادی کمتر است و فلسفه فدرال اقتصادی این است که ما مثلاً در تبریز یا کرمانشاه یکی از این نواحی فدرال اقتصادی را خواهیم داشت و من نمی‌خواهم اسم بیاورم اما ما 9 عدد فدرال اقتصادی خواهیم داشت که کشورهای همسایه خود را زیر نظر خواهد داشت لذا بحث فدرال به نظر من قوی‌تر از بحث نواحی اقتصادی است و ما هم نباید در اینجا محافظه‌کاری کنیم.

رضایی در خصوص استفاده از جوانان گفت: اگر ما اجازه نمی‌دادیم که جوانان در آزادسازی خرمشهر اشتباه بکنند هیچ‌گاه تا به امروز خرمشهر آزاد نمی‌شد اما مدل من برای استفاده از جوانان به این شکل است که ما اول یک دولت در سایه و یک دولت در رأس داریم که دولت در سایه عمدتاً از نخبگان شکل می‌گیرد و بسیار کوچک است و اتاق فکر است و ما در حقیقت سه نوع منابع انسانی را در دولت در سایه جمع می‌کنیم و خوبی آن این است که اولاً نظارت می‌کنند، مشورت می‌دهد و مهمتر از اینها رصد می‌کند.

وی افزود : بسیاری از دولت‌ها دچار غافلگیری می‌شوند اما حسن دولت در سایه که بسیار افراد محدود و در سطح عالی در آن قرار دارند و کارشنان نظارت و مشورت دادن است و چون درگیر مسائل روزمره و اجرایی نیستند حالت نقادی خود را خواهند داشت و این‌طور نیست که ما دولتی درست بکنیم که همه از هم تعریف کنند و بالاخره باید یک دولت در سایه برای همه وزارتخانه‌ها و ریاست جمهوری وجود داشته باشد که مرتب آنها را نقد کنند، مشاوره بدهند، نظارت کنند و پیشنهادات خود را ارائه کنند.

همچنین میرحسین موسوی پس از پایان این بخش از سخنان محسن رضایی با اشاره به اصل 44 گفت: در اصل 44 مسئله سیاست‌ها نیست بلکه مسئله نهادسازی برای اجرای اصل 44 است و بنده معتقدم موقعیتی که کار است، موقعیت‌ بسیار ضعیفی است که این کار یا باید تبدیل به وزارتخانه و یا باید نهادی متصل به ریاست جمهوری شود و از بالاترین اختیارات هم برخودار باشد و باید طرحی داشته باشد که در عرض چند سال این کار را آغاز کند و آن را پایان بدهد.

وی افزود: اجرای اصل 44 میسر نیست مگر اینکه یک دولت با اقتداری می‌خواهد که قدرت نهادسازی را داشته باشد و مشکلی که ما در زمینه خصوصی‌سازی داریم بر سر این قضیه است که افراد نمی‌توانند برای مورد نهادسازی درستی انجام دهند و بهترین قوانین را از بین می‌برند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد: در خصوص تضمین سرمایه‌ خارجی باید بگویم که صرف اینکه رئیس دولت باید تضمین سرمایه‌ خارجی کند این کافی نیست و این مهم است که این تضمین باید چگونه صورت بگیرد و اینجاست که ما به مبانی حقوقی و چارچوب‌ها بازمی‌گردیم.

موسوی با اشاره به تصورش از دولت در سایه گفت: تصور من از این دولت بیشتر الگویی بود که در انگلستان است و مربوط به احزاب مخالف است و در خود وزارتخانه‌ها چنین دولتی درست کردن اعتقاد دارم که شبیه دهها دستگاه نظارتی است که باعث آشفتگی در کشور می‌شود و چیزی جز آشفتگی نخواهد داشت و مثلاً شما یک وقت شوراهای مشورتی قرار می‌دهیم و از آنها استفاده می‌کنیم که من این را قبول دارم که اگر منظور چنین چیزی است من کاملاً آن را قبول دارم اما دولت در سایه مثلاً وزیری دارید که شبیه آن را در جای دیگر داشته باشید و یا چیزهایی شبیه اینها این به نظر من مسئله‌‌ساز است و حتی بحث آن نیز مخل کارهای دولت است.

وی افزود: یکی از برنامه‌های من اجرای فرمان 8 ماده‌ای امام است و یکی از مهمترین کارهایی خواهد بود که من آن را اجرا می‌کنم.

محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم در بخش دیگری از مناظره گفت: بحث نهادسازی را آقای موسوی دولتی فرض کردند و ما دو نهاد داریم که یکسری نهادهای طبیعی و خارج از دولت و یکسری نهادهای اجتماعی هستند.

وی افزود: یک زمانی ما صحبت از نهادهای سازمان‌یافته می‌کنیم که این سازمان ‌یافته به 2 شکل سازمان‌ یافتگی در درون جامعه و سازمان یافتگی در مسئله دولت است و من معتقدم نهادهایی که غیر دولتی هستند باید اهمیت بیشتری پیدا کنند و این یعنی اگر ما اجازه دهیم بازار شکل بگیرد و منظور بازار سنتی نیست بلکه منظور از بازار به معنای واقعی کلمه است.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: اگر اجازه دهیم نهادهای نظارتی اعم از در اختیار دولت و در اختیار اصناف، من در این مسئله‌ نهادسازی احساس خطر می‌کنم که اگر دولت بخواهد خودش یک نهاد خصوصی‌سازی درست کند که آن هم زیر نظر رئیس جمهور باشد و بخواهد از چارچوب و قوانین اقتصادی خارج شود.

رضایی اظهار داشت: بحث تضمین سرمایه‌‌گذاری خارجی قطعاً همین‌طور است و ما قوانین سرمایه‌گذاری خارجی که تصویب کرده‌ایم قانون درستی است اما امروز به آن عمل نمی‌شود و بسیاری از سرمایه‌گذاران که پول خود را آورده‌اند و بعداً از ایران خارج کرده‌اند و دیگر نمی‌خواهند حضور پیدا کنند تضمین می‌خواهند و این افراد یک اقتداری در ایران می‌خو‌اهند که زمانی به آن نگاه می‌کنند احساس حمایت دولت از خود را داشته باشند و جنبه روانی سرمایه‌گذاری خارجی و بویژه ایرانیان خارج از کشور مسئله کمی نیست.

وی آشفتگی کار در دولت سایه را که از سوی میرحسین موسوی مطرح شد را رد کرد و گفت: ما در دولت در سایه تقسیم کار می‌کنیم و به آنها می‌گوییم که وظیفه‌ شما مشاور، نظارت و رصد کردن است و این یعنی عدم در اختیار داشتن کار اجرایی توسط آنها است و خوب اگر جنابعالی اسم آن را اتاق فکر بگذارید اشکال ندارد اما کار این افراد نظارت است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با بیان اینکه ما باید همه تجربیات دنیا را بومی بکنیم گفت: من سه نوع کارشناس را در دولت در سایه تعیین کردم که اول کارشناسان با تجربه که در وزاتخانه‌ها بوده‌اند برمی‌گردند اما این به معنای دخالت در وزارتخانه‌ها و جلوی وزیر را گرفتن نیست و آنها جای دیگری نشستند و با حوصله کل روند این وزارتخانه را رصد می‌کنند و دوم اساتید دانشگاه هستند که از آنها استفاده می‌شود و سوم منتقدین صاحب‌نظر یا همان صاحب‌نظران منتقد هستند.

رضایی با اشاره به مسئله فرهنگ گفت: مسئله فرهنگ اگر ما به حال فرهنگ فکر اساسی نکنیم قطعاً نمی‌توانیم خواسته‌ها و آرمان‌های خود را پیاده کنیم و در حالی که خود مردم ایران فرهنگی هستند در واقع چقدر به فرهنگ توجه شده است و حتی من در گذشته نیز توجه‌ای را نمی‌بینم در حالی که خود شما آقای موسوی مشاور آقای خاتمی بودید و بعداً‌ نیز در شورای انقلاب فرهنگی حضور داشتید ما هنوز شاهد یک توجه ویژه به اصحاب فرهنگ و رسانه نبوده‌ایم و هنوز بسیاری از فرهنگیان ما در این که بتوانند کتاب خود را منتشر کنند دچار مشکل هستند.

وی افزود: شورای انقلاب فرهنگی در این مدت برای فرهنگیان آموزش و پرورش چه کاری انجام داده است و چرا نتوانستند برای آنها یک کار اساسی انجام دهند و آموزش و پرورش ما با این همه انسان فرهیخته و شایسته‌ای که دارد امروز در مشکلات اولیه خود بسر می‌برد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با اشاره به مسئله کشاورزی گفت: اینکه ما می‌گوییم انقلاب اقتصادی یعنی اینکه مسئله کشاورزی باید جایگاه اصلی خود را پیدا کند و اینجا هم من سؤال دیگری از شما دارم و آن این است که درست است که ما معتقدیم نباید در کشاورزی تعرفه‌ها را به این صورتی که در این سالهای اخیر بوجود آمد عمل می‌کردیم و چرا دولت‌ها آمدند و این تعرفه‌ را برداشتند که مشکلات جدی بوجود بیاید و آیا ما می‌توانیم نظام تعرفه‌ای را در خصوص صنعت هم بکار بگیریم؟

رضایی با اشاره به مسئله اقوام گفت: به نظر من مسئله اقوام یک پتانسیل بسیار قوی در کشور ما است و ما زمانی که می‌گوییم دولت ائتلافی یعنی اینکه می‌خواهیم اقوام را در دولت بکار بگیریم و به نظر من اقوام ایرانی مانند فرزندان یک پدر و مادر هستند و همه برادر هستند و اگر عدالت و برادری را داشته‌ باشیم حتماً می‌توانیم با انسجام بیشتری حرکت کنیم.

وی در پایان سخنان خود در این مناظره خطاب به ملت گفت: اگر دولت را بدست بگیریم از تمام توان و همه تجربیاتی که دارم استفاده خواهم کرد تا این انقلاب اقتصادی و تحول فرهنگی، و مدیریتی و اصلاحات سیاسی را در کشور انجام خواهم داد.

میرحسین موسوی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم به عنوان فرد پایان‌دهنده این مناظره گفت: بحث اقتصاد ملی ما یکی از مهمترین مسائلی است که من می‌خواهم بحثم را با آن تمام کنم و اگر ملت ما به فرمان 8 ماده‌ای امام دقت کند خواهد دید که چقدر رعایت آن می‌تواند مشکلات ما را حل کند و منجر به چه سیاست‌های خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه شب گذشته مشاهده کردید که ما 10 الی 15 نفر که در کشور در حال فعالیت هستند را با چه سخاوتی اسم‌شان می‌بریم و مورد حمله قرار می‌دهیم ، گفت: تجسس در امور مردم یکی از مسائلی است که از اول نظام مطرح بوده و امام نیز با آن مخالف بودند و ما مواردی در این زمینه داریم که بنده برای بهتر کردن فرهنگ کشور و احساس اعتماد در مردم و رهایی آنها از ترس در کشور اجرا خواهم کرد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم ادامه داد: مهمترین مسئله‌ای که ما در فرهنگ داریم این است که نظام باید کلاً نگاه امنیتی خود را از فرهنگ بردارد و این مهم‌ترین مسئله‌ کشور است و نظام سلیقه خود را سلیقه صددرصد عموم تلقی نکند و دست در خانواده‌ها نبرد و یکی را خودی و غیرخودی نکند و اجازه دهد که نهاد خانواده، نهادهای مدنی، محلات و ریش‌سفیدی‌های سنتی حلال مشکلات فرهنگی مردم باشد.

موسوی گفت: باید سعی کنیم که به معنای واقعی مردم را به آشتی و دوستی بین خودشان و نظام بکشاند و بنده تلاش می‌کنم طبق این شعاری که براساس فرهنگ غیر دولتی و دولت فرهنگی داده‌ام به این مسئله نائل شوم.

وی افزود: دولت مؤظف است که در برابر هنرمندان رو راست باشد و با آنها ارتباط نزدیک برقرار کند و مسائل آنها را بفهمد و طوری عمل نکند که عملاً این قشری که از نظر تأثیرگذاری مهم هستند در مقابل دولت و نظام قرار گیرد و ما از اینها در جراید و همین‌ صداوسیما استفاده می‌کنیم و برای توسعه کشور مفید هستند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم اظهار داشت: من امروز یک جدایی بین قشرهای هنرمند خود و فرهنگیان با دولت می‌بینم و سیاست‌های دولت فعلی را آنها نمی‌پذیرند و یک‌درون فهمی از جامعه باید در دولت بوجود آید تا بتواند این ارتباط صمیمانه برقرار کند.

موسوی در پایان اظهار داشت: ما به اقتصاد ملی خودمان صرفاً نه تنها به دلایل اقتصادی بلکه به عنوان مؤلفه‌ای از مؤلفه‌های اقتدار ملی باید نگاه کنیم و اگر صنعت، کشاورزی ما نیرومند شود به همان اندازه ما در سطح بین‌المللی یک اقتصاد نیرومند داریم که متأسفانه در حال حاضر چنین چیزی نیست و الآن مواردی هست که احساس می‌شود عرق ملی در کشور و در دولت ما پایین آمده و من بسیاری از سیاست‌ها را اینگونه تلقی می‌کنم.

مجری برنامه در پایان گفت : طبق قانون صحبت از کاندیدای سوم و چهارم که غایب هستند این امکان را برای آنها ایجاد می‌کند که بتوانند به همان میزان از خود در مناظره‌ها دفاع کنند و این در قانون کمیسیون 62 و 63 بررسی تبلیغات قانون انتخابات آمده است.

منبع: مهرنیوز

دسته ها :
X